today

imorse när jag vakna första gången vid halv 7 så käbppte jag på tv'n till hockeyn och titta vad det stod och då stod det 2-0 till slovakien(?) och sedan somna jag om och när jag vakna igen så  stod det 2-2 mellan sverige och dem. men sedan så blev det 4-3 till slovakien, så jävla dåligt sverige!
nej men tog 8  bussen till skolan,  hade mentorstid, karaktär, datakunskap, lunch och sedan karaktär igen..
vi slutade 13:40 så då tog jag och tjejerna bussen ner på stan, och gick hem till sofia, hon skulle hämta träningskläder och sådär, för vi skulle dra till korpen och gyma. vi är sisådär 6 tjejer som gymmar tillsammans.
jag kom sen hem runt 6 och då åt jag middag med familjen. sen så ha jag målat och fixat mina naglar en del. och på mina små systrar med..

imorgon så slutar jag 13:00, på kvällen så ska jag till andreas med en del folk. ska bara sitta hemma och chilla hela kvällen tror jag. ganska nice det med!
ne nu ska jag inte skriva mer, hörs imrogon eller något.
puss!


torsdag 24/2

idag så var jag i skolan mellan 08:30 - 14:50, hade svenska prov första lektionen om antiken, gick ganska bra faktiskt. bättre än vad jag trodde det skulle gå iaf!
efter skolan så tog jag bussen hem, åt god mat m. familjen och det var hur gott som helst ska jag säga er, var kyckling, potatis klyftor och någon god sås vet inte vad det hette, men det var mamma som gjorde den iaf.
sedan när jag var klar och sådär så tog jag bussen ner på stan och mötte upp min söta lilla pojkvän och så tog vi bussen till honom, men vi hann inte mer än hem så åkte vi iväg och handla med hans mor.  kom hem igen runt 7 så då började vi spela kort (chicago) och höll på till 21:00, men spelade 2 omgångar.  och sedan dess så har jag läst lite bloggar, kenzas, foki m.m har inte haft något att göra så hade lite tid över till att läsa dem.  och kenzas bloggg är verkligen bra! och fokis, dom skriver om ganska vettiga grejer, men mest foki då. men hittar på en massa olika att skriva om och det tycker jag är lite roligt.   snart så ska jag gå och tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen brevid min andreas, sover här ikväll föresten..

ne nu säger jag godnatt till bloggen.
puss ♥


söndag 21/2

imorse vaknade jag brevid älskling, jag gick upp vid 08:15 eftersom jag skulle vara på testebo 09:00 älskling sov vidare, han vakna inte ens av att jag gick upp och märke säkert inte ens att jag gick. haha!  vart på testebo till 13:30 och gick sedan hem till andreas igen, fast då var jag ensam här hemma..  han hade åkte på match i hofors. så satt här ett tag själv och titta film " i see you" hette den.. och sedan kom pernilla hem. så då tog vi en långpromenad runt strömsbro och sådär. faktiskt ganska skönt att komma ut sådär men svin kallt var det! fyfy..
nu mot kvällen så har jag och pernilla käkar revbenspjäll och pomefritts (?) och bearniesås.  och hur gott var inte de?` jo ap gott så klart!  hah. :)  andreas kom hem när vi käka, men han hade ätit max så han var inte nå hungrig. för en stundsen så kom emil hit, så andreas och han sitter just nu och spelar nhl och snart kommer erik hit också. dom ska med sova här, för imorgonbitti så ska dom titta hockeyn som börjar 06:00.. förstår mig inte på dom. haha! själv så kommer jag nog inte titta, tänker ligga och sova ist ja! mmmmhm.
kvällen kommer säkert bestå av massa kortspel och massa mys.
ne nu ska jag inte vara osocial nå mer. skriver mer imorgon + så orkade jag inte skriva igår. höh
puss och godnatt bloggen! ♥


girls night

var i skolan idag mellan 08:30 - 13:00
slutade tidigare idag som ni ser, skulle egentligen slutat 16:00 men fick gå efter datakunskapen.
när vi slutat så tog jag och tjejerna bussen ner på stan, så miss aja g och josefin 2an till sätra precis, så vi gick in på designforum och titta runt och börjde prata om att "flytta hemifrån" och inredning och sådär. satt och snacka om det hela bussen hem, så nu är man ruskigt taggad på att flytta kan jag säga er! men får vänta några år till.. haha.. men vi har iaf bestämt att hon och ja gska flytta ihop när vi flyttar, att vi ska dela på en lägenhet och sådär.  ;) kommer bli perfa. hahah!
när jag kom hem så fixa jag till mitt rum lite, tog upp saker från golvet, bäddade sängen osv. sen så tog jag det allmänt lugnt bara, vid fyra tiden så följde jag med min 6 åriga lilla syster på hennes innebandy träning eftersom mamma hade besökav sin bästavnä som hon haft sedan hon var liten var här och dom har jätte bra kontakt fortfrande, fy vad jag också skulle vilja ha en sån vän!  men iaf, så ställdejag upp på att följa med. och kan säga att det var faktiskt lite roligt att sitta där och titta på alla små barn, dom kan typ ingenting, men dom lär sig.. därför dom är där ;D haha!
nu på kvällen så slingade jag mammas hår, blonda. och tog även lite i mitt hår för det blev färg över. men inga tydliga. tur de! vid 9 åkte mamma och rickard på bio så då blev jag barnvakt. så smsade josefin och frågade om hon ville komma och göra mig sällskap. men då var hon också barnvakt. men skulle bara vara de i 20 min till, så hon kom efter det. vart lite mer snack om att flytta hemmifrån då, och en del annat.
 hon gick nyss precis hem. så nu sitter jag här själv, eller bror min kom hem för en stund sen också.. sen så kommer andreas sen med. kanske om en timme eller så. så han sover här med mig gullponken♥
ne nu ska jag inte skriva mer. hörs imorgon!
puss loveya

tröttsam dag..

igår kväll så åkte jag ju hem till min lilla älskling och sov! :)  erik och christopher kom ju som sagt, ungefär vid halv 10, hockeyn börja inte förens 01:30, så do msatt och spela xbox  och sådär en stund. sen så spela vi kort allihop,  neger och president. och sedan böejade vi på chicago, men vi hann inte spela klart för hockeyn börja. och jag sa ju som sagt att jag skulle gå och lägga mig då, men så blev det inte ska jag säga er. erik ville att jag skulle vara med på kort sen, för dom ville spela klart. så jag titta på första perioden och lova att vara med i pausen. men då blev det inte klart heller och inte i andra heller, så jag satt uppe och såg hela matchen.. sverige vann iaf med 2-0, om jag minns rätt? ahah efter matchen så gik vi ner och forsatte spela. och då vann jag efter en liten stund bara, så då spela vi neger och president några gånger till. och klockan var sisådär 04:30 då. och då blev alla hungriga, så vi käka fruikost kan man säga halv 5 imorse. sen gick vi upp och dom lira några nhl matcher på xboxet. jag låg och titta på för jag var hur pigg som helst då. jag somna ca. 2 min i tredje perioden av sverige matchen.. men andreas väckte mig :( haha.  men iaf, senaste gången jag tittade på klockan var hon 05:40 och då somna jag inte heller. men kanske runt 6, så precis när jag somnat så kommer adde in och lägger sig brevid mig, så då vaknar man givetvis. så han la sig och krama om mig, sen så somna vi, och det värsta av allt var att jag ställt klockan på 06:50 haha. men sov till 07:20 så man kan säga att jag sov en timme inatt.. huha..

idag:
idag så började vi 08:30 och vi 4:a tog bussen ifrån andreas 07:58 så träffa vi fawogodda vid bussen, 
i skolan så började vi ju med att bygga lekstugor igår. så fortsatte idag, och GUD SÅ JÄVLA LACK JAG ÄR PÅ MIN GRUPP SOM JAG ARBETAR MED! fy..  dom flesta sitter och gör inte ett skit, (nämner inga namn) står och tittar på när jag, sofia, björn, christopher och johan sliter som djur för att få det klart.. och vi är ca. 10 st i våran grupp, så man kan säga att hälften inte gör ett skit. åååh!  och för det första så mäte dom fel också. när jag och sofia sa att do hade fel så fortsatte dom med att göra fel. lacklacklack.. men som tur var det lätt att fixa till, men man kan säga att det verkligen heta till där i bygghallen idag, gud man kan fan tro jag har nå adhd-syndromer men icke det har jag inte, men blev så jäkla arg. och bättre humör blir man inte på när man sovit ca. 1 timme heller. menmen..
efter skolan så åkte jag hem till andreas, skottade utanför hans hus, allt för att hjälpa till. hihi
han kom hen kanske 20 min efter mig, så jag satt i soffan när han kom hem så satt han sig brevid, alldeles tätt intill mig, då jag satt och läste SOLO-tidningen, han läste väl säkert lite titt som tätt mellan raderna. men sedan la jag ifrån mig tidningen, och la mig på andreas bröst och somna på engång kan jag lovaa! fy vad trött jag var, och andreas sa "m du somnar nu så får inte jag sova" för klockan var runt 20 över 3 trorja, och han hade samling 17:40 på nynäs för han skulle ha match, och han fick inte somna för att om vi skullle glömma bort tiden, och han skulle äta. men tror ni inte den gullplutten somna eller? hah.  jo självklart! så efter nån timme vakna jag som ett skott och kolla på klockan och då var den 16:20 och vi skulle ta 16:58 bussen, så tor ni han hann äta eller ? nejnej, bara några mackor och sen så drog vi till bussen, men han hoppa av vid max och käka där tror jag,
själv så möte jag mamma nere på stan så åkte vi och köpte mat, på american take away.
Så tog med det hem och åt. sen så har jag inte gjort nånting typ, haha, skulle hjälpt mamma med hennes hår att färga det. men blev tydligen inte av. så just nu sitter jag och tittar på vampire daries (?)
så orkar inte skriva mer.
hörs imorgon, puss och godnatt säger jag för mig! ♥


träningsverk så det smäller om de..

sitter nu hemma hos min underbara älskling, ska sova här inatt! erik och christopher är också här
dom ska titta på hockeyn inatt. började vid 1 tror jag andreas sa. men då ligger säkert jag givetvis och sover! :) haha. jag är trött redan nu, så kanske lägger mig snart? funderar det iaf.
imorgon så börjar vi 08:30 och då har vi karaktär. idag så började vi med två lekstugor så ska fortsätta med det imorgon med.. faktiskt lite roligt. men men, just nu så har jagi nte mycket att skriva om.. kommer kanske mer imorgon, eller föresten jag har världens tränings verk i magen efter tränings passet igår. så ja.. gör sjukt ont n'r jag skrattar och sådär, så inge roligt de inte! :( hahah.

ne men nu säger jag godnatt till bloggen.
nighty.  puss

FOKIS TÄVLING

Jag är med i Fokis tävling där man kan vinna en dator.
Jag vill verkligen vinna tävlingen för att jag aldrig någonsinn har haft en bärbar dator  eller en egen dator i huvudtaget.. jag har önskat mig en i flera år nu, utan att få nån och har inte pengar själv så att det räcker till att köpa en. och med en egen bärbar dator så kan jag läsa fokis blogg över allt i mitt hem.  och själv kunna blogga och skriva i min egen blogg ostört och sådär. jag har 3 små systrar som slås om datorn, så jag har nästan aldrig tid till att sitta vid den, enbart på kvällar nästan..  och vi har bara en starionär dator, + så har min bror en egen bärbar, men den får man aldrig låna.. ;/ haha

men jag hoppas jag vinner, för det vill jag verkligen! :) :)
pusss&kram

fet-tisdagen..

tjejmötet slutade runt 18:00, då tog jag och pussy (josefin) 2an ner på stan, och på stan bytte jag till 3an och åkte hem till andreas kom fram vid 20 över 6. mös lite med honom ett tag, var inte kvar så länge för han skulle på träning, så jag tog 19:58 bussen ifrån honom. kom hem runt halv 9, så då käka jag lite mat med mamma.

sen så har jag inte gjort så mycket mer. tittade i slutet på bygglov bara.
och idag så hade min mor bakat semlor, gulliga hon! hennes semlor är såååå mycket
godare än köpta kan jag lova er!  men dock mindre än vanliga.. så jag klämde i mig två och håller på och spyr nu, hihi great va? nejnej. men iaf, idag på idrotten så var vi korpen och hade ett coure (?) pass.  och då tränade vi mage&rygg och jobbbigt vare kan jag säga er. men väl behövligt!  och nu när vi var där så blev vi erbjudna att på 50% på valfritt kort vi köper, så jag och visa av flickorna i min klass och i bp1b ska köpa ett års kort var. så blir väl till att börja träna nu inför sommarn! (y)  ne men nu ska jag gå och  duscha och sådär. sen krypa ner i sängen och kika på tv tror jag.   sweeetdreams


skolan

just nu sitter jag i skolan, även fast att jag har slutat.. slutade 14:00.  sitter kvar med josefin för hon har engelska, såndär extra grupp ifall man behöver hjälp med läxor eller om man ligger efter.. klockan 16:00 så ska vi på nå tjejgrupps grejs, ska fick och prata om massa olika saker.  så är väl hemma till 17:30 eller tidigare.

skriver mer hemma ikväll. för just nu så har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. finns inget typ.
ska iaf hjälpa josefin så hon blir klar nångång! :)
puss

practical magic

vaknade upp brevid min bästa älskling idag, vi började 09:35 och slutade 12:50
har hållt på med antiken och sådär i skolan idag, så det är inget viktigt att prata om. bara en massa gidar och sådär..  iaf, så tog jag och många andra ifrån min klass bussen ner på stan, jag, andreas och erik gick till nian, in på carlings och sådär. sen så gick dom till blå och då passa jag på att springa till kicks och köpa en ny foundation
den som jag köpte för nån vecka sen var inte alls så bra..  så blev en ny idag!
jag och andreas kom hem runt 20 över 2. då satt vi oss i soffan och små prata lite, och sen så kom mamma hem och sa att  vi kunde äta tacos. så då gjorde jag och andreas iordning det. och mumsfillibaba vad gott det är! hah
efter att vi ätit upp så duka vi av bordet och sådär. sedan så gick vi in till mitt rum och la oss i sängen, för att smälta maten. och andreas var jätte trött, och han skulle ta 17:40 bussen härifrån mig. så jag lovade att väcka honom 17:35 och att jag inte skulle råka somna brevid honom, medans han sov så låg jag och tittade på         "top chef" ganska intressant, eller lite iaf,  men dom är så stressade dom som lagar maten, och oftast så går allt bara fel.. haha! med det är inget jag följer eller så. men iaf, väckte min söta lilla prins, så han skulle komma iväg till bussen, så nu har han åkt och jag satt mig här bara för att skriva lite grann. men skriver mer senare för nu orkar jag verkligen inte! hhi

ska iaf kolla på "magiska systrar" ikväll. en film som jag och julia jämt tittade på när vi var små, och jag har inte sett den sen dess, så ska bli ganska mysigt att titta på den. börjar 21:00TV3.
kanske väcker en del gamla minnen.. oja!

                                                              
                                                                helt klart värd att se!

favorite boy

kom precis hem för en stund sen, har varit och tittat på andreas match med mami.
tgj18 vann över vaif j18 med 6-5! ganska så nice, och matchen var verkligen spännande må jag säga!
just nu så sitter jag här hemma helt ensam, eller mina små systrar med men dom sover..
mamma och rickard skulle på bio så jag erbjöd mig att vara hemma med dom små.
dom skulle gå på samma som jag och andreas gick på igår, "farsan" rickard ville så gärna se den. haha
så ah.. nu sitter jag här och väntar på att andreas ska komma hit och mysa lite med mig, or i hope so iaf.


hur har eran alla hjärtans dag varit?
min har varit helt okej iaf!
men kanske blir bättre då jag får träffa andreas! ♥


bjuder på denna bild!
jag idag, med min tantsjal som alla säger.
men jag tycker den är nice iaf, det som är huvudsaken!



happy valentine!

vaknade för en stund sedan, och fick en uppvaktning av mami och mina små systrar.
fick frukost på sängen och nå små valentine gift's av mina little sisters.
mamma hade format paprika på mina mackor till hjärtan.  fick varm choklad i en kopp med massa hjärtan på
och en nobless ask.  thank you mami!
av mina små systrar fick jag något dom hade gjort själva, b.la. en teckning, pärlplatta haha, pärlhalsband och mer. hhaha, dom är så söta!   
love my family!

ska träffa andreas senare, han kanske skulle komma förbi före hans match ett tag!
alla hjärtans dag är till för att firas med dom som man tycker om, och då blir det självklart med min familj och min pojkvän! med mycket kärlek. ♥





"farsan"

sitter här med en kopp te och en macka.. har lite små mysigt för mig själv här.
bion var slut runt 23:30 mamma kom och hämtade mig då. och kan säga att filmen var riktigt bra, och jag skrattade utav fasiken, hahaha! riktigt rolig han den där "farsan" (Jan Fares) speciellt då han bryter lite på svenska. filmen hade ju premiär här i gävle igår så det var en hel del folk där i salongen också.
så det vart mycket skrattande iaf. och jag blev på mycketmycket bättre humör också, och utav att träffa andreas!

ne nu ska jag inte skriva så mycker mer..
är faktsikt ganska trött, då jag inte sov så mycket inatt.
jag, andreas, björn, cristopher, erik och vivvi drig till max vid 1 igårnatt lär väl skriva så nu eftersom man kan säga att det är söndag nu då jag skriver?!
och sedan när vi kom hem så satt vi uppe och väntade på att nhl- matchen skulle börja..
och kan säga att jag gick och la mig efter halva perioden i tredje, och då följde andreas med också.
erik och vivvi sov redan, men björn och cristopher hade tredje världskrig, låg och brottades och höll på..
barnsliga typer det där.  nejdå. men hade en trevlig kväll/natt med dom iaf.

nu ska jag äta upp och sedan gå och tvätta av mig sminket, borsta gadarna och sedan krypa ner till kojs.
verkligen längtar efter sängen nu!
godnatt!♥


jag idag..

föresten vad ska alla göra på alla ♥-dag?
själv så ska jag försöka umgås så mycket med andreas som helst!
men han har ju match och sådär så får se hur mycket mys det blir!
vi gick iaf på bio idag ist för imorgon.

Lars Michael Andreas Hirsch, finns ingen bättre än dig!
♥♥♥


going to the cinemaaa

sitter just nu hemma i min lilla soffa på mitt rum med datorn i knät, och har lillasyster här brevid mig!
gosefisen. jag och andreas bestämde nyss att vi ska gå på bio ikväll, ist för imorgon då vi inte kommer att ha tid,
för han har match och sådär. men han skulle iaf komma och sova hos mig på kvällen, för det är ju självaste
alla ♥-dags! vi ska iaf går på "farsan" eller "wolfman" men tror det blir "farsan", känns som om jag vill skratta lite och andreas tänkte likadant, jag har inte varit på mitt bästa humör idag.. så blir nog bäst att välja en komedifilm som man får skratta åt litegrann, så kanske man är på bättre humör sedan!

ne nu ska jag gå  och duscha och sedan fixa mig.
sen så tar jag antingen bussen ner på stan eller så skjutsar mami mig!
blir nog en uptadering om filmen sen när jag kommer hem!
puss


people like me

har inte hunnit skrivit tidigare idag..
idag så slutade jag 14:00, men vänta ett tag i skolan et tag för mamma skulle hämta mig i skolan, men hon skulle hämta mina småsystrar först, eftersom dom också slutar vid 2, like always. så hon kom runt halv 3 eller senare.
så åkte vi och handla och sådär. sen hem och gjorde mat,
och så kom andreasbaby en snabbis med! :) hih
han åkte vid 18:40, så då satt jag mig och pluggade direkt, eller nästan iaf
och har suttit till nu, har prov inom datakunskapen imorgon, och jag kan fortfarande inte
ett jäkla skit, ingenting går in i min hjärna, eller jag kan ju var mjukvara, hårdvara, hårddisk och sånt är, men vissa saker är verkligen kruliiiga! aja, får se hur det går imorgon iaf..
föresten så fick jag vg på byggprocess provet, 1 poäng ifrån mvg, men min mentor skulle titta igenom provet en gång till så jag kanske skulle få 2 poäng till. så då får jag MVG, och då blir jag jäkligt happpy!

imorgon har jag sovmorgon till 11:50 och då börjar datakunskapen och då har vi ju prov..
åååh, vill inte! aja, skriver mer imorgon, för nu måste jag fortsätta läsa lite grann..
tog en liten pause ifrån allt.. hih.

skriver väl godnatt nu också, så godnatt peoples
pussss! ♥ 

chiLLday.

var i skolan mellan 8:30 - 14:30 kanske?
åkte sedan hem till andreas pappa med honom. tittade på tv, och då var det i taket lyser stjärnorna på canal+
och jag rekomenderar den filmen till alla,  så himla bra tycker jag. och givetvis så var det inte första gången jag såg den, utan kanske min tredje.. men jag tycker den är jätte bra iaf, men hann inte se hela idag, för andreas lille bror som var hos deras mamma hade glömt sina nycklar hemma så vi var tvugna att ta bussen dit och låsa upp åt honom.  sen så tog vi bussen tillbaka till hans pappa, och åt mat. kyckling, ris och curry!
sen så tog vi det bara enbart chill hela dagen, och jag kom alldeles nyss precis hem..  :)
ska skriva lite om gårdagen bara, eftersom jaginte hann skriva någr igår..
och efter så ska jag gå och lägga mig, så hörs imorgon!
godnatt ♥

igår dagen (tisdag):
igår så slutade vi 14:35, så då tog jag och sofia bussen ner på stan och vidare till george och fikade.. eller snarare åt mat. eller hur man ska förklara varma mackor. det är så himla gott att äta det där. inget slår dom. hiih
sedan var vi på upptäcksfärd efter en perfym som sofia skulle köpa åt sin käre kim.
så då köpte jag själv en till andreas som alla hjärtans dag present. eftersom han fick en i julklapp av sin mamma som gick sönder några dagar efter, så köpte jag en ny. en precis likadan, för jag vet att han tyckte om den!
och till mig själv så köpte jag ett armband, med små hjärtan och pärlor på. jätte sött faktiskt!
men snyggaste blir det om man blandar ihop det med andra armband eller så.
på kvällen så bjöd andreas mig på bio, det var inget speciellt.. han bara frågade, så vi gick på snabba cash! och det filmen kan jag verkligen rekomendera till dom som inte sett den, och jag vet jag kanske är lite sent ute med att se den, men bätte sent än aldrig eller hur brukar man säga?! :D
men den filmen var verkligen kung om jag får säga mitt, dom som jah känner som sett den har sagt att den inte var lika bra som dom trott, och visa har sakt att den var dålig. men där håller jag verkligen inte med dom, jag älskade den!  och vill ni veta en sak?  innan bion köpte jag och andreas en varsin läsk, en liten burk bara. för andreas dricker ju som en häst om man får säga så. ahah,  och när vi kom till bion så köpte vi en mellan popcorn och en mellan läsk, eftersom det var en meny, och sedan gick vi in och satt oss ungefär 5-10 minuter innan bion började, och innan bion börjat hade andreas redan druckit upp mellan läsken, förstår mig inte på ungen.. haha!
 så då gick han ut och köpte en XL läsk för 27 kr trorja? och det var 1,3 liter i den eller så. ahah, jäkligt enorm iaf! och jag har till och med min burkläsk kvar, och han drack upp den på bion med, + så tog XL:n slut också. ahaha! bion slutade runt halv 12 så då gick vi hem till hans pappa och sov, jag somnade nästan direkt jag, så himla trött faktsikt!
  tack för en fantastiskt bra och mysig kväll älskling!

JAG ÄLSKAR MIN ANDREAS SÅ SJUUUUKT MYCKET!
utan honom vore jag ingenting..
det är honom jag lever för, han är världens bästa! ♥


babybabybaby

sitter hemma hos andreas nu, slutade 12:50!  så himla skönt.
åkte hem till andreas direkt.  spelade lite xbox med honom och sådär.
sen så somnade han i mitt knä, och jag spelade lite för mig själv. hihi
andreas vaknade nu alldeles nyss, så söt han är när han sover! :)
för ett litet tag sen så kom pernilla hem och andreas mormor och morfar, favoriter!
ne nu ska jag inte sitta här nå mer och vara osocial.
skriver mer ikväll eller tidigare.
:)

:)

ne nu ska jag gå och lägga mig, skriver mer imorgon.
sov gott alla söta.
godnat, puss!





JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS HIRSCH!

i dont want a broken heart

Σ 'αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δεν μπορείτε δεν θέλω να ζήσουν.

♥ ♥ ♥


yeye

slänger in en dagens outfit också! eftersom jag aldrig gör det ;) hhehe

  

långt linne ifrån: gina tricot som det står, take my picture på
ett långt svart linne ifrån: gina tricot
jeans (ska se slitna ut, favoriter!) : vero moda!
halv ärmad tröja som bara går ner för halva ryggen ifrån: vero moda
och min favorit sjal är på som är ofrån: åhlens!


du kommer ångra det..

(rubriken har ingenting med texten att göra)
dagen har varit alldeles för lång, och så går det när man vaknar 9:00 och inte kan somna om igen.. buhu
som sagt idag så städade jag andreas rum + lite mer i hans hem.. hade det så tråkigt, för jag var helt ensam!
andreas kom hem runt 6, och jag tog halv 7 bussen ifrån honom, och han följde med mig hem, men bara en snabbis för han skulle bara hämta sin mobil laddare.
åt mat med mamma när jag kom hem, blev kyckling klubba ris och nån god sås, vet inte riktigt var det var.
jäkligt gott bar det iaf! mums.
just nu sitter jag och tittar på wallander. ganska så nice.

skulle egentligen duscha nu, men tar det imorgon bitti ist.
så kanske man vaknar till liv?
ne nu ska jag inte skriva mer.
puss

helgen!

hejhej.. har precis städa andreas rum, såg helt förjävligt ut. och gullig som jag är så städade jag åt honom nu när han åkt på match! :) snart så ska jag gå och duscha, men ska skriva lite om helgen först.
fredag:
i fregdags så stod jag i caféterian på testebo mellan 17:00-21:00 andreas kom och och hjälpte mig den sista timmen och så hjälpte han mig att städa efteråt.  sedan gick vi hand i hand hem till honom.
satt oss och spelade lite kort och sådär.. sedan gick vi upp och la oss vid 12 tiden.

lördag:
igår så vaknade jag och andreas vid halv 12, klev upp efter 1..  åkte och hämtade abba med pernilla och sådär, när vi kom hem så spelde vi lite kort, höh våran hobby (y)!  nerå men efter det så gjorde jagoch andreas iordning mat, för pernilla och philip åkte ut till andreas mormor och käka och så,  och så skulle dom sova kvär där.  men iaf, efter att vi käkat så la vi oss och tittade på film vete tusan vad den hete, typ every teen fucking eller något sådant haha! ^  sen så ringde mamma och kändes som om jag satt och prata med henne i hundra år, och jag satt typbara och sa mh,ah,mh,ah osv.  haha till slut så blev jag på dåligt humör pga henne.
och så efter det så började jag och andreas tjaffsa också och jag kände verkligen inte för astt bråka med honom så jag tog mitt pick och pack och gick till bussen, fast jag åkte aldrig, satt ute i en timme sen gick ajg tillbaka, så var det lugnt sen..  efter 8 så kom erik, vivi, martin och bella och förfesta lite här.
jag var inte på humör just då när dom kom så jag satt uppe på addes rum,  eftersom jag itne hunnit fixa till mig och sådär så ville jag inte gå ner, så var där uppe ett tag.. sen precis när jag skulle gå ner så möte jag vivi och bella i trappen, dom hade tänkt gått upp till mig och kolla vad jag gjorde och sådär. och undra vrf jagi nte kom ner,  allt hängde inte på att jag inte var fixad och så det var en grej mellan mig och andreas också...
men till slut när jag kom ner så hade jag jättte trevligt iaf.  dom skulle sedan vidare ner på stan och sådär jag och andreas skulle egentligen inte hänkat, eftersom han hade match idag. men vi bestämde oss att vi skulle ta 10 i 12 bussen hem,  så det inte blev så sent.  jag blev lite sådär packad.  kissade 5 gånger på 1 och en halv timme ungefär (y) great! hAHAH.  kvällen var faktiskt ganska bra till slut, även fast det var en b-fest som sög och en annan fest som vi inte fick komma in på pga för mycket folk, även fast det var en kille på bygg som kände igen oss bjöd in oss.. så sjukt fult, hah.. träffade nujen m.f höh!   men iaf, alla åkte hem med 23:50 bussen, erik och vivi till vivi trorja.  och jag, adde, bella,martin och elin tog 3an till strömsbro.
jag och andreas sprang nästan hela vägen ifrån bussen hem till honom för att båda var så sjukt pinknödiga!
väl hemma så somnade vi nästan direkt. eller iaf jag.
idag så hade jag tänkt gått på andreas match, men blev ej så nu. den börjar 15:00 och ni ser ju själv vad klockan är när jag gör detta inlägg.
puss



pluggpluggplugg

idag så  började jag i  skolan 08:30 och slutade till 11:30, jätte skönt, för vi skulle egentligen slutat 16:00 idag också..  och imorgon så slutar vi 13:00 ist för 16:00 gud så jag älskar våran mentor!  han är verkigen bäst, lätt bästa läraren jag haft genom åren.. haha! :)
jag och josefin tog bussen ifrån skolan, och hem till mig tog något och käkade eftersom vi inte åt i skolan.
sen så satt vi en stund vid datan och lyssna på music och tittade runt lite.
vi har pluggat lite med som jag egentligen skulle gjort igår, vi läste igenom häftet några gånger för varandra.
men jag kan fortfarande typ ingenting, höh!  så måste plugga ännu mer nu, så ska inte skriva så mycket mer..
kommer säkert få ig på provet, och det här provet är ett prov som man inte får göra om,
så shit hur ska detta sluta?  hhaha,  :D

nej nu blir det pluggeliplugg
skriver kanske mer seanre ikväll.
puss


the bed is calling..

skriver ett litet kort inlägg nu bara för ska strax gå och lägga mig.
tittade på andra avenyn för ett tag sen med, och gud så jag tycker synd om liv! och det har fått mig till att hata hamza för det han gjort.. jag bara vet att det är han, även fast han säger attt han är oskyldig!  han kan suga något stort.  men iaf, jag skulle ju plugga som sagt, men tror ni det blev av? nejnej, inte ett skit har jag läst.. bra gjort utav mig, absolut inte! så imorgon så bär det raka vägen hem efter skolan och sätta mig och plugga  stenhårt!  har ett häfte på  9 sidor som vi ska kunna.. buhu! :( 
men men, som sagt vi får se hur det går på fredag!
nu ska jag gå och lägga mig och titta på tv, och sedan sover jag.
goodnight peoples ♥


δεν είστε δεν θέλω να ζήσουν!
andreas hirsch ♥


bild på mig och andreas..
tagen för ungefär 2 år sedan om inte mer!
loveu!

no one can love you more than I

idag så vaknade jag runt 7, var tvungen att gå upp då eftersom jag skulle duscha nu på morgonen.. jag brukar oftast göra det på kvällarna, men igår hade jag inte ork till det, för jag låg och tittade på paradise! ♥
stod i duschen i 20 min, så var klar  20 över iaf, klädde på mig, fixa till mig, smink och så..
och sedan föna jag håret.   idag blev det curve hår, eftersom  det är mitt naturliga, men jag oftast plattar
så tyckte ag att jag kunde ta en dag med lockigt!
tog 07:50 bussen till skolan, började 08:30 och om jag tar 8 bussen så komer jag alltid försenad, för det är så himla mycket folk som åker med den, och den ska komm till min 08:02 och kommer alltid 10 över..
slutade 1 idag, vi skulle egentligen slutat 16:00 men vi slapp matten och karaktären, så sjukt skönt!
idag gjorde jag mina val till 2an, så tog byggnadsträ i första och måleri i andra. sen så gjorde jag inviduella val  och estetiskt val och sånt med..

Idag efter skolan så tog jag bussen hem till andreas, han vvar redan hemma eftersom jag stannade kvar på skolan och gjorde mina val, när jag kom hem till honom så, tog vi en prommenad med abba, och sedan gick vi till emil's för att köpa med oss mat hem, för min del så vart det chickenbits, och för andreas blev det kebab, men det är inte ovanligt de inte..  när vi kom hem så duka vi upp maten och så, när vi var klara så tog vi ett kostspel, och jag vann som vanligt! not.. hihi, eller några gånger iaf. ♣ ♥ ♦
mamma kom och hämta mig sedan vid 6 tiden, andreas skulle endå åka och träna senare,  så jag orkade inte vara kvar.  när jag kom hem så la jag mig i min säng för så sjukt trött är jag, låg och tittade på barntv med mina småsystrar. höhöh (y)   somnade typ,  och just nu sitter jag här!

alltså jag förstår inte hur mina inlägg kan bli så långa får krupp, ska sluta med det nu på bums!
ingen orkar ju läsa när det är så långt! men men..
ska blir mer inlägg med mindre text  ist!  nice.
 ´
nu ska jag iaf pluggga,  har prov på fredag inom karaktären är om byggkunskap.
jag skulle egentligen pluggat hela dagen, men blev inte så.. typiskt!!
och tyvärr blir det så när man umgås med andreas,  för vi hittar alltid på något som är mycket roligare..
ne men nu ska jag börja!
hörs imorgon mina kära läsare!
puss

ps. jag älskar min andreas så himlahimla mycket!
vad vore jag utan honom?  INGENTING! ♥

tjabbatjenahallå

vet att jag inte bloggat på ett par dagar, men känner att jag inte har nån lust eller tid, eller tid har jag men endå inte..  finns vettigare saker att göra än att sitta vid datorn.
i helgen har jag umgåtts med andreas, bror och sofia..
i fredags så stod jag i testebokiosken till 21:30 och sedan promenarade jag hem till andreas, vi tittade på en film och gjorde inte så mycket mer, typ sov bara..
i lördags så vaknade vi vid 11, klev upp och åt frukost..  och sen så satt vi hemma hela förmiddagen, andreas spela lite nhl och jag satt med datorn, sedan duscha vi och så och andreas gick till bussen för att möta min bror
dom skulle hämta lite dricka och sådär..
så vi satt här hemma hela kvällen och småmösdrack lite.. ganska trevligt faktiskt.
igår så spenderade jag dagen med sofia, vi färgade håren på varandra, eller jag gjorde mörkbruna slingor, men det syns inte så mycket.. tråkigt!! sofiafärgade hela sitt hår först och sedan slinga hon med, fast ljusa..

idag så började  vi 09:35 hade engelska första lektonen.  men vi gjorde inte så mycket där
sen så hade vi lunch och kan snacka om att d et var äcklig mat. blodpudding/potatisbullar.. iuue.
efter lunchen så hade vi svenska, har börjat med antiken nu, med gudar och allt.
inte världens roligaste precis..

just nu så sitter jag hemma hos andreas, är här och ska hämta mina grejer, men tog en snabbis vid datan..
vi slutade 12:50 idag. och det var verkligen behövande, för hade ingen ork/lust att vara i skolan idag, inte på humör!

puss




jag och andreas,
hahah, diggar bilden!
tagen för typ 2 och ett halvt år sedan..
då man var en liten pluttinutt!
och andreas hade väldigt långt hår där..


RSS 2.0