goodmorning sunshines

har precis vaknat och ska göra mig iordning för en joggingtur med josefin. spelar musik på hög nivå, men ifrån mtv ;) hörde nyss en bra och lugn låt med iyaz - solo! nej nu ska jag kliva upp ur sängen och käka lite frukost.. sedan så kanske jag möter josefin om hon inte kommer hit då vill säga. skriver mer senare, puss

my day, today..

nyss hem kommen från en cykeltur med simon, först så gjorde vi sällskap med josefin hem och sedan så cykla vi runt lite och snacka och sådant shit, syskon emellan.

var på stan idag med mina friends josefin, sanna, kajsa och sofia, hittade en del jag vill ha, but no money :( men på fredag så rullar dom in! hitta en skjorta som jag helst vill ha så ska köpa den direkt! hihih. och inte nu på söndag men nästa så fyller jag år.. men det är ju som sagt på en söndag och det är ju ingen höjdare. har önskat mig en massa present kort och sådär.. men jag fick pengar till ett par nya skidor som jag köpte i sälen så det kan man säga är en present ifrån mami. men kommer nog få något litet ändå :) firade min syster idag också med släkten, men jag firade ju henne som sakt i sälen på hennes real birthday 24 april alltså i lördags. och kan säga att jag hade riktigt kul i sälen för er som undrar. mycke gott folk och allt var perfekt!  kunde inte bli bätre alltså! berättar mer om sälen och sådant senare i ett annat inlägg. för orkar inte ta det nu för är alldeles för trött för det..

imorgon så ska jag inte vara i skolan förens kl 12:10 för jag har egen planering på idrotten så ska ut och springa med josefin och kanske sofia får se om hon tar sig till sätra och springer med oss i elljusspåret. för hon tyckte vi kunde komma ner till tan och springa i boulongern (?) hah. men det har jag ingen lust med.. närmre hem här till att duscha och har alla mina saker så slipper att packa med mig, och det är ganska drygt eftersom jag & josefin cyklar till skolan.. :)

nu ska jag pallara mig till sängen och kika på lite tv..  :)
godnatt! puss

SÄLEN HERE WE COMES!

sista inlägget innan jag åker till sälen. sitter hemma hos madeleine nu, håller på och hjälper henne att packar och tar hand om alfons.  jag struntade i att gå till skolan idag. sjukanmälde mig och åkte hit istället. tyckte inte det var någon idé att åka dit pga att vi åker till sälen vid 2. och då ska jag ju hem innan och hämta och packa klart mina saker. så tyckte det var bättre att vara hemma :) andreas ska ju med, men vi kommer inte kunna åka i samma bil. så vi åker i olika bilar. tråkigt! men shit same vi ses ju där uppe.. inge mer med det.  jag åker med min andra syster johanna och andreas åker med madeleine och niklas.

skriver kanske mer därborta. andreas skulle ta med sin dator så kanske bloggar ifrån honoms. är ruskigt tagg på att åka iväg nu. hihih



     ╔═══╗ ♪ 
     ║███║ ♫
     ║ (●)♫
     ╚═══╝♪♪
musiken på högsta hela vägen fram.
kan inte bli bättttre!
hörs! puss ♥



ett litet bild collage från sälen.


bilderna är lånad ifrån google.se

sälen tomorrow!

nyss hem kommen hem till andreas efter en solning med josefin! nu blir de inge mer sola på ett bra tag.. har sola 3 dagar i streck.. inte bra! imorgon bär de av till sälen, så ska hjälpa andreas att packa och sådär. och senare så ska jag hem och packa med. strax så ska vi käka han och jag blir lite pizza ifrån igår.. haha fan vad det blir äta pizza nu alltså.. två gånger igår och en idag, fy!! ikväll så kanske jag ska fixa lite rester ifrån karaktären då vi arbetar med arbetsmiljö nu, ska göra klart alla frågor och sådant shit som jag måste göra. har prov på det på fredag egentligen med jag får nog göra det på onsdag nästa vecka.  :)

nej nu ska jag gå och sätta på ugnen så jag kan värma pizza till oss två!
jag skriver nog ett litet inlägg ikväll skulle jag tro
!  ♥


pizza place

sitter hemma hos andreas nu.. har precis ätit pizza again? fy och blä.. hahah!  åt ju pizza förut idag med, men den här gången var det pizza ifrån american take away.  och dom är ju så tjocka och fylliga, så dom blir man ju mätt av direkt ju.  så sitter här propp mätt i soffan och kollar på nått shit på tv'n. andreas sa att han skulle gå och duscha, får se om jag joinar honom.  ingen aning om jag sover kvar här heller får se senare ikväll om jag cyklar hem..  :)


كنت أفضل وجود!

hemma nu efter solning och hem cykling med josefin.  vi började cykla idag till skolan och kommer fortsätta så framöver! verkligen härligt att cykla i det här vädret. kanske ska ta en cykeltur hem till andreas om en stund ska lämna hans dator och sådär? fårse om jag sover kvar, miss his body around me..  det blev ju inget att åka hem till honom efter solningen.  och hoppas dom inte har fixa hans frippa utan mig om det nu blir av idag. haha! han kommer bli så gullig så!  om det blir nå så ska jag givetvis ta en bild på honom om jag får och lägga upp!

när jag kom hem så hade mami köpt pizza så jag åt det för en stund sen och tog en glass på det till efterrätt. sjukt att jag blir mätt på bara 3 slizar (?) haha ingen aning om hur man stavar. och nu sitter jag här och fundrar på hur jag ska få med mig alla andreas och mina saker på en cykel utan pakethållare? aja jag får klura ut det..

 

at school..

sitter i skolan just nu och har datakunskap. och vi håller på och jobbar med word. ska lära oss allt inom det. grundkurser och sådär. ahaha och ni ska veta vad våran lärare som heter anders sa när vi börja " okej då snuttisar, nu kör vi"  HAHA! jag dör.  ;) ska jobba nu med en del frågor som vi gör på word. man typ ska veta hur man gör en massa grejer och sådär.  slutar 14:35 alltså 2 och en halv timmes datakunskap. och efter så drar jag och josefin och solar en snabbis, sedan så kanske jag drar hem till andreas med han och emil. ska kanske göra en annan fripp på andreas.  :) 

hoppas ni andra haft ef bra dag? för det har jag och klaga på vädret kan man inte heller! ♥ 

the day after tomorrow

på torsdag så åker jag till lindvallen i sälen. kommer bli hur nice som helst! åker med mina storasystar johanna och madeleine och mångamånga fler + min söta lilla andreas! :) ska bara vara där mellan tors-sön så blir en liten tripp och jag hoppas på bra väder då solen är som bäst där och man blir brun! men vädret såg inte så lovande ut idag när jag tittade på tv4 nyheterna.. men ska bli skönt att komma bort och tillbringa det med dem bästa! ska åka en massa bräda, men ska också vara lite barnvakt åt sis då hon har alfons som ni vet? när dom drar ut på kvällen så stannar jag och andreas hemma och passar sötnöten!  som sagt det kommer bli nice!

 
kanske världens största snögubbe?

kolla lillkillen? haha ganska så stor snögubbe ändå va?

alla nedfarter och backar i lindvallen. hoho bara längtar till jag får glida ner där!


nej nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon..
puss

hår-modell

storebror och josefin kom nyss hem ifrån borlänge där dom varit hela dagen och hårmodellat m.fler. ska lägga in några bilder snart. haha jag hade rätt om både deras frisyrer! till simon så sa jag att han skulle få paradise-frilla och att josefin skulle få victoria beckham frisyer. så som hon hade förr.. :) dom blev stylade med kläder och make-up och sådär, men jag kan ju intesäga att det var skit snygga kläder direkt. haha!


josefin (jossey) & storebror simon.

josefin & anton stattin

haha. josefin och hennes outfit. wannabe lady gaga? ;) simon och anton i bakgrunden.

anton blir sminkad. hih

josefin och någon utav alla tjejer som var där. finns massa bilder men orkar inte lägga upp mer nu. haha kommer en sista på staylisterna/frisörerna!


plugg..

kom hem för ett tag sen och har ätit världens godaste lasange! yumi. idag så var de skola, började 09:35 och slutade 12:50 riktigt skönnt och vädret kan man inte klaga på heller. + så om jag ska vara ärlig så var det helt onödigt att gå till skolan idag, vi hade bara svenska&engelska och där hade vi ingenting att göra bara sånt som man låg efter med och behövde fixa klart och så fick vi reda på betygen av våran lärare. när vi slutat så tog jag bussen med andreas och björn ner på stan men jag fortsatte raka vägen hem till sätra för att lämna mina grejer och hämta mina nycklar och sedan tog jag bussen hem till min kära andreas i strömsbro.. hann inte mer än att komma dit så åkte vi till stigslund för att möta upp emilgodin för att hänga med han när han skulle klippa/raka håret. sen så åkte vi hem again.  käka och sådär så raka jag andreas hår med. hhihi han hade ju så lång nu innan. men nu ser det faktiskt helt okej ut. vid 5 så åkte andreas och emil på träning så jag satt kvar hemma hos baby med hans mor och kika lite på tv.  och 18:40 så skulle jag till tandläkarn därför jag stanna kvar där eftersom jag går i strömsbro.  efter tandis så tog jag cykeln ner på stan och sola och sedan cykla jag hem. och kan säga att det var riktigt skönt att sola. känner att jag behöver få lite färg nu! :)

nu ska jag plugga lite, har teori prov imorgon inom kondition och styrka. skriver mer senare om jag hinner och orkar. puss


bowling tonight!

sitter hemma hos andreas pappa nu. vi blir här ikväll jag och andreas :) senare så ska vi gå och bowla vid 7 med hans pappa, marie, elin och adam! så bli roligt. jag som suger på bowling eller vadå? får se hur de går sen då. hahah!  efter bowlingen så ska vi gå hem och äta tacos, kanske hur gott som helst och kanske de bästa man kan äta? älskar det! hih 

just nu sitter jag och tittar på runt på facebook och tittar på förkväll. gud så jag ogillar det programet. helt onödigt?  men orkar inte byta kanal tyvärr..  blev ju iaf någonting gjort ikväll iaf. men endå ganska lugn? nice! nu ska jag titta vidare.  skriver kanske mera ikväll, om hur dete gick på bowlingen.
ha en bra dag/kväll allihopa!  ♥
puss



arbetsmiljö

sitter i skolan nu och har arbetsmiljö och är sjukt trött.. pga att jag knappt sov något igår. jag och josefin sov 2 timmar innan vi skulle upp och åka till trysil då bussen gick 05:00. sov kanske en timme på bussen på vägen hem. vi kom hem till 21:00 igår kväll. då åkte jag hem och packa upp mina saker och sådär och packa i nya och åkte hem till andreas och duscha och sedan sov jag kvar där såklart. vi gick och la oss vid elva och vi somna nog på ängång. iaf vad jag minns, andreas somna före mig iaf. :)  
kommer kanske några bilder senare ifrån gårdagen.

idag så har jag ingen aning om vad jag ska göra antagligen bara ta det lugnt.  eller det får vi se senare. om jag är piggare då? 

nej nu ska jag gå ut och ta en bensträckare i det fina vädret!
hörs

skolan nu

har svenska just nu, jobbar med ett tal jag ska utföra nästa vecka. kommer inte gå bra hatar, verkligen hatar att prata framför klassen. men som tur är så kanske jag och några tjejer till ha en liten grupp och prata i. blir nog prrima då ska ni se! idag så slutar jag vid 3, men har omprov i matte som sagt så ska ha det 15:30 i aulan. och inatt/imornbitti kl 05:00 så åker vi till trysil med skolan, så himla härligt. längtar! och jag har inte stått på brädan sen förra året, får se hur det går med de.. har bara inte blivit av att åka iår. men ska bli skit kul att komma iväg iaf, och nästa vecka så ska jag till fjällen. ännnu bättre!

nej nu ska jag fortsätta. skriver mer senare hemma, då jag packat klart allt och sådär. ska kanske sova hos josefin med eftersom jag ska åka med henne till skolan inatt så kanske de är lika bra? :)

påsklovet slut och då är det bara att ta tag i allvaret again..

sitter i  skolan nu, blev inget skrivande igår då jag inte hade någon lust.. så istället fixade jag på mitt rum, satt upp spegel, tavla och lite annat så städade jag lite grann.. och var med andreas så klart!

om 15 min har jag svenska fram till 12:50 och där efter slutar jag. men ska gå bort till p7 då jag ska hämta min mattebok, för jag har omprov på onsdag.. blä! :( haha, ig på det också kanske? nejnej nu får jag skärpa mig! men inom det område vi hålelr på och arbetar med nu är inte min starka sida..  när jag vart på p7 och hämtat boken så åker jag nog hem. tror jag ska ut och springa senare? blev riktigt sugen på de nu!



you are the music in me

sitter just nu i mitt rum då jag nyss var till statoil med andreas och felicia för att pumpa hennes cykeldäck som vi lagat.  vi hitta ingen pump hemma då den måste vara spårlöst försvunnen.. ;)  andreas sitter nu och spelar nhl och jag har musik och bas på högsta volym så det bara dunkar om det! ganska så nice va?

ikväll så tänkte jag och andreas gå ner till ica och köpa godis och kanske titta på någon film och mysa när vi kommer hem. blev ju inget igår. men ikväll så kanske :)

lillasyster

har nyss käkat frukost med simon och andreas.. och just nu sitter jag i mitt rum med lillasyster och tittar på mr.bean (?) hon är hemma med mig pga att mamma åkte till stugan med dom andra och hon ville inte följa med..  :)

igår kväll var jag ju som sakt barnvakt åt små tjejerna då mamma var på lars demian. andreas, simon och josefin var hör och hjälpte till också.. vi skulle egentligen ha hyrt film och köpt godis och sådär men det blev inget av. istället så låg jag och titta på batman begins på kanal 5. somna gjorde vi i sängen också jag och andreas, men med kläderna på.. hah så imorse halv 6 så vakna jag och väckte han med så kläde vi av oss och kröp ner under täcket. så sov vi till halv 1-1 :)

andreas åkte till sin pappa efter frukosten för att hämta ett par saker så han kommer väl strax tillbaka nångång :)
då han ska hjälpa felicia att laga sin punktering på hennes cykel.


tvätt, tvätt och ännu mer tvätt..

fy vad tråkigt det är att tvätta.. tur har jag mami som hjälper mig, tanks for that! :)

ikväll lovade jag rickard att vara barnvak åt mina små systrar då dom skulle åka och titta på lars demian.. och som tur är så kommer andreas hit och gör mig sällskap, och simon och josefin kanske med!

godmorgon

vaknade för en halvtimme sedan, och har precis ätit frukost med mamsen. blir ett kort inlägg nu. om en och en halv timme så ska jag ut till tvättstugan och tvätta. välbehövligt kan jag säga! så kommer bli ett spring där emellan.  får se vad jag hittar på emellan gångerna jag går ut dit.  :)


tänk att ha en sådan tvättmaskin hemma?
skulle vara ganska nice
;)

so happy i could die..

är nyss hemkommen ifrån syster då vi har haft det lite mysigt med bad&bastu! vi har suttit med ansiktsmask och hårinpackning och gud så skönt det är att bara ligga och koppla av i en bastu och ligga och snacka massa trams med big'sis!

just nu sitter jag här på mitt rum i mörkret och har en sovandes lilla syster brevid mig i sängen och tittar på tv, men finns inte så mycket att välja mellan,  inte mycket bra idag. var ju lyxfällan alldeles nyss, och shit paret som var med gjorde av med 100 000 lökar i månaden? och dom känade lite mer än 60 000 kr i månaden tillsammans. men aja shit same.  nu vet jag ej vad jag ska göra.. vill att andreas ska komma hit och sova med mig, men han ska stanna hos erik.. buhu! men vi ses ju imorgon igen iallafall.

ska nog ladda ner en film eller titta om jag har någon annan bra film på datorn.
puss

when i get older i will be stronger

kom precis ut ur duschen och ligger nu i min säng och skriver detta..  innan så var jag ute och åkte med syster och bror då simon övningskörde :) andreas var här innan med men han åkte till erik för en stund sedan.

igår så bytte jag rum med mamma, haha. har mycket mindre rum nu men det är skönt, har inte alls lika mycket möbler och så.. och kan ha mer ordning på grejerna såhär. men får se om jag byter tillbaka en vacker dag då jag tröttnat på att ha det så litet..  :) rummet är inte helt klart än för ska sätta upp två hyllor på väggen och en stoor tavla + speglar, sen blir det nog prima!

nej nu ska jag kliva upp och ta och hjälpa mami med maten. undra vad det blir, jag ville iallafall ha korvstroganoff och makaroner. hem gjord korvstroganoff är super gott! mums. skriver mer senare så jag har tid och lust.
puss


onsdag 7 april 2010

vaknade nyss precis upp brevid älskling. tittar på tv just nu 'biggest looser' haha. men ska väl strax gå upp och äta frukost. :)

igår kväll vid 11 så bestämde jag, andreas, simon och josefin för att gå till max och käka. och det gjorde vi, det är ju en bit att gå, men hungriga var vi, och kom inte hem förns efter 1 sedan. och skönt var det att ta en prommis fram och tillbaka med, väl behövligt!

skriver mer senare maybe..

JAG ÄLSKAR MIN ANDREAS SÅ HIMLA MYCKET!
han är det bästa som finns.

spel-kväll

sitter hemma hos andreas nu med erik, simon och jossey, och självklart med andreas också! :) haha blir väl att lira lite xbox, data och spela kort denna kväll..

idag så var jag ju som sagt på stan med emelie, var inte där så länge för det var så himla tråkigt väder och kallt var de. men jag hittade iaf en t-shirt på killavdelningen på hm ;) hah

nej nu ska jag inte skriva mer då jag ska gå och vara social.
puss


movietime!

sitter just nu i mitt rum med andreas, josefin och simon
och vi ska titta på en skräckis. med namnet my bloody valentine. får se om den är lika äcklig som den ser ut.. ;)

imorgon så ska jag ner på stan med emelie, får se om det blir nå shopping!
skriver kanske mer senare.  för nu börjar filmen!
tjohej! 

påskhelgen

är äntligen nästan över, inte för att den är jobbig eller så. men det finns godis överallt och är så less på att se det. hua! haha igår åt vi god mat och bara hade det skoj, spelade kort och sånt där med familj och vänner.
andreas kom till mig och sov inatt med, låg och mös i flera timmar, gosigos!
ikväll sover han nog här med, tror vi ska lägga oss och titta på twilight ikväll och får se om vi hinner med new moon. jag har sett båda men andreas har inte sett någon av dem. :)

just nu sitter jag i mitt rum med emelie och tittar på gosip girl. och ska väl snart pallra mig till köket och ta någon matbit.  skriver mer senare.
puss

 &

todaay

vaknade upp med älskling, josefin och simon idag.
alla låg och trängdes i mitt rum och sov, vi var på bio igår kväll, vi tittade på the bounty hunter.. var väll skapligt bra faktiskt och efter bion så vandra vi hela vägen hem till sätra, en redig promenad. haha
vi kom hem efter 12 och då var inte jag att leka med, helt över trött och skrattade åt allt&alla.. inte ruuligt.
och jag skrattar då åt mina egna skämt vilket är mindre kul. och kan sitta och garva i hundra år. men jaja! ;)
somnade ganska snabbt sen..
 


dag så har jag varit och ätit hemma hos andreas mormor, lite påsk mat och sådär. och umgåttsmed dem. var där mellan 15:00 - 19:00 så blev en stund de, jag och andreas tog bussen hem i från hamrånge 19:20 och tar sisådär 40 min att åka in till stan om inte mer.. men vi hoppade av i strömsbro, och väl där så skulle vi gina (?) över ett skoterspår bakom alla hus och gator, men blev bara att plumsa runt i all snö.. ååh kan inte snön bara försvinna nu? hatar den! haha :( vi gick hem till andreas för att hämta lite grejer och sedan tog vi bussen hem till mig, andreas var här en timme eller så och sedan åkte han till erik och vivi.  jag hade ingen lust att följa med + så kom min "kusin" hit idag ifrån blekinge så ska bli kul att få umgås lite med henne inte träffa henne på hundra år nästan. (kusin emelie rättare sagt) like me. hih

nej nu ska jag gå och vara social, mamma och dem har dragit igång en film inne i vardagsrummet, så tänkte gå och titta på den nu med dom.

+ så har jag lånat josefins twilight film + new moon. älskar dom filmerna och längtar tills i sommar på 3:e kommer!♥ så ska koppla av någon dag nu på lovet och lägga mig ner och titta på dem. josefin åker på kryssning imorn. så himla lyllo henne!

puss


datakunskap..

sitter just nu i skolan och har datakunskap.. och gud så tråkigt det är!
och våran lärare är inte så mycket bättre heller.
men fick iallafall reda på vad jag fick på excel provet. och det var ett starkt VG på gränsen till ett MVG. stolt faktiskt! men han skulle se hur det gick på word-provet som vi kommer ha någongång efter påsk. 
hur mina kunskaper är på det. så då kanske det blir ett mvg på excel med. wiho

gick till skolan idag som ni ser, och mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår.. men har fortfarande lite ont i huvudet.  men halsen är bättre. ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, inte göra så mycket antagligen. men ska vara med andreas iallafall. han sover hos mig tror jag,  he said so yesterday.

nej nu ska jag hänga med mer på lektionen och arbeta. skriver mer hemma eller imorgon.



updt: slutar nu för dagen, så himla skönt.
yey!! puss

RSS 2.0