hm..?

funderar om jag ska lägga ner bloggen här? eller inte lägga ner den, men kommer inte blogga härifrån så mycket mer, kanske kommer ett inlägg då och då? .. vi får se, men nu kan ni hitta mig på http://nattstad.se/mlihhh har startat en ny blogg där.  känns bättre, och det är enklare med en massa grejer. men första gången är de lite komplicerat men nu kan jag allt. självaste sidan http://nattstand.se är som facebook ungefär. så de är lite kul, och man kan hitta en massa andra bloggar med. men gå gärna in där och läs min blogg istället.  :)

hejdå så länge från denna blogg, och får se när de dyker upp inlägg här med.. :) haah. puss ♥


nu har jag bestämt mig..

jag sticker i väg och köper en B&J..  hörs lite senare!  :)


vilken ben&jerry tycker ni är godast?

hemma nu

eller ja.. kom hem igår, vid 10 tiden på kvällen och hade då ingen vidare lust att blogga :).ti är nu hemam hos min baby, vi åkte direkt hit igår eftersom han skulle jobba idag så sov vi här.  stockholm var underbart! och det regna inte en enda dag som dom hade sagt på vädret, haha! NI SUGER!  det var faktiskt sol både lördag & söndag! men det blev ingen grönalund för de. var på stan i några timmar på lördagen, hitta ett plagg som jag köpte inne på weekday, hitta också inne på monki och fler, men ville vänta och känna efter. skulle löpt dom igår, men kom aldrig till stan nått så får bli en annan gång, var och titta på niklas igår när han tävlade med sin minibil, (typ radiostyrda bilar, fast  baa går mkt fortare osv..) var även till barkaby igår, men där fann jag bara  ett par skor som jag köpte, bilder och sådär kommer senare. 

funderar på om jag ska gå och köpa en ben&jerry? blev plötsligt skit sugen på de nu! skulle sitta fint med en sån nu, med phish food! någon som smakat den? rekomenderar den verkligen, jag gillar den skarpt! hhiih 

  dagens outfit och face look kommer upp senare! :)

RSS 2.0