river flows in you

ahh gud. har inte bloggat på mer än en vecka i know. men känns som om jag har haft fullt upp och inte haft tid med detta. och tror jag börjar tappa suget på att skriva här med. men vi får se hur det blir med den saken..

igår klippte jag mig också, och jadu.. bild kommer kanske senare någongång :)
imorgon går vi bara halv dag i skolan eftersom det är skärtorsdag, så slutar efter lunch eller före om man inte ska äta. men vet ej om jag ska gå till skolan, för har kännt mig hängig hela dan idag sen jag kom hem ifrån skolan. har bara legat. sov i några timmar. har ont i halsen + huvudet och känner på mig att jag är påväg att få feber. men kanske bara en inbillning? nåja..  skönt att vi är lediga på fredag med då blir det att sova ut kan jag lova. har sovit jätte dåligt denna vecka. lagt mig försent eller inte kunnat sova bara.

matte provet jag hade förra veckan. jag hade rätt om det, blev ett IG mitt första IG sen jag började på gymnasiet..  buhu..
nej nu ska jag gå och titta på andra avenyn!
kung serie! 
puss
 

skuuuuuuuuulan

har inte skrivit på hela veckan i know, men har inte haft ork till att skriva eller sitta framför datorn i huvudtaget.

just nu så är jag i skolan och har lektion, rit- och kartläsning, som vi delvis har prov på imorn. men jag kan ingenting ja. får se hur det går imorn. hade matte prov idag med och kan säga att det blir ett IG på de. fy vad dåligt det gick! buhu.

ne nu ska jag jobba, skriver kanske hemma..  :)
puss


lördag + brynäsmatch!

kom precis hem till storesyster madeleine. ska tillbringa kvällen här! titta på brynäs-djurgården. håller tummarna för brynäs!! vi ska äta tacos, och massa gott.

imorse vaknade jag halv 9. lite för tidigt föratt vara lördag. men jag har ju såklart små syskon som står och skriker utanför dörren, dom borde få veta lite vett i huvudet. nej men följde med eveline och mamma till evelines dans, och sedan var det meningen att jag skulle åka och titta på andreas innebandy match efter men så blev det inte, och lika bra var det för dom förlora.. haha så istället för matchen åkte jag med mamma och handla/shoppa, jag köpte två jackor, en lite mer vinterjacka och en mer vår jacka och ett par tekjacksbyxer. ska ju till trysil(norska gränsen) med skolan om ett par veckor så lika bra att ha något. jag har ju mina gamla från förra året men kände att jag inte ville ha dom. och jag har inte åkt nå snowboard sen förra året så ska bli väldigt trevligt att åka dit.

nej nu så ska jag gå och hjälpa till med maten.
får se om jag skriver nå mer ikväll/senare.
puss


...

they say that I'm a fool for loving you deeply ..


muuuusic (8)

sitter ju med musik på högsta volym och víll bara partaya..  hela denna helg kommer suga röv så innåthelvete! menmen, sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem med kinamat, MUMSFILIBABA!

och ikväll vet jag ej vad som händer, andreas kanske kommer hit en sväng och jag kanske promenerar med honom hem och sover där. :)

skrev ingenting igår för att jag itne hade tillgång till data/gjorde annat.
var barnvakt/passade philip igår kväll med josefin.
pernilla skjutsa sen hem oss vid 22:30.

vad ska ni göra ikväll?!
:)


snabbt inlägg

har datakunskap nu men eftersom jag har gjort klart allt så får jag sluta nu och gå, så jag och sofia ska gå till bygg. och därefter så ska vi ha rit- och kartläsning till 14:30. ssen är det slut för dagen.

när jag kommer hem så ska jag städa mitt rum. och senare har jagi ngen aning om vad jag ska göra. ska iaf ut och springa med bror min.
puss

I take my shose and walking with you

kom nyss hem till andreas och sitter här med philip. och andreas är påväg hem..  han skulle hämta sin data hos hans far och sedan komma hit.

tandläkaren gick bra idag, var bara en undersökning.. så ingenting med det. och eftersom jag går hos tandläkaren i strömsbro så passa jag på att ta med mitt pick pack hemmifrån när jag åker hit så jag tänkte gå hem till andreas efter tandis, eftersom han bor 100 meter ifrån kanske? men när jag väl är utanför dörren och ska öppna så inser jag att jag har glömt mina nycklar hemma så då var det bara att vända och gå till bussen och åka hem igen.
men nu är jag här som sagt.

jag har för tillfälle lånat andreas mobil, för jag orkar inte med min den jag ska sälja. inge fel på den men lite för krånglig för mig. nejdå men så äre.  men ska iaf lägga in låtar och så på mobilen sen..
och sedan får vi se vad vi hittar på! :)

vad ska ni göra ikväll gott folk?
:)

jackor

hittade några jackor på ellos.se som skulle sitta fint till våren/sommaren. 
JAG VILL HA!!  :)

 

 


skolan

har svenska lektion nu,  har skrivit klart min uppsats om "utseende i arbetslivet" så har ingenting att göra nu, så därför sitter jag här och skriver nu ett tag.. igår kväll så kom jag på att jag skulle till tandläkarn idag, 13:30 och därför åker jag ifrån skolan 12:30 och då slipper jag ungefär 3 och en halv timme i skolan. SKÖÖNT!

ikväll så åker jag hem till andreas och sover, för vi ska vara hemma med hans lillebror, för att hans mamma ska jobba sent. och philip vill inte vara själv!.. liten fegis det där.

nej nu ska jag gå och fråga min lärare om det finns något att göra, ellr så kanske jag tänker börja läsa min bok som vi har redovisning på nästa vecka.

puss

go'kväll

godkväll kara folk, satt nyss inne i vardags rummet med mamsen och drack varmchoklad med grädde, musigt!
och samtidigt tittade vi på bygglov på tv4. oh gud vad jag skulle vilja att dom kom hit. haha, dom hittar jämt på så mycket snyggt och finurliga grejer att inreda/fixa till med! tur man ska bli snickare ;) haha. ska nog strax gå och lägga mig för jag har varit grymt trött hela dagen, enda sen imorse, haha gäspade ungefär 40 gånger i rad idag. sjukt! men lägger mig nog och tittar lite på tv eller slår på någon bra film.

kom hem ifrån gymmet kl 5 idag. gjorde 300 situps idag igen, det går framåt. haha + så ska man göra 2- till 300 situps om dagen, tränade lite armar och lår också. på torsdag ska vi dit igen och prata med en ledare + så ska vi gymma. 

imorgon så går jag i skolan till 15-16:00 nånting, har inte koll på schemat än även fast vi fick det efter jul. vet knappt nä  vra lektioner börjar eller något, bara vilka tider jag börjar på morgonen och vilken sal vi är i då. sen har jag nästan ingen aning, haha!  

föresten, någon som vill hitta på nå kul i helgen? smsa!  --> 0704087122
puss


tisdag 16/3

sitter i skolan just nu och har datakunskap och det suger verkligen balle! så tråkigt och ännu tråkigare blir det med en trög lärare! gud så jag hatar honom..  + så har vi prov i exel på torsdag! slutar 14:35... :(
efter skolan så åker jag, josefin och sofia och tränar igen, så himla skönt. och vi slipper  tjejgruppen. men det är ju själva som valt att går där. men skönt att slippa det nångång iaf.
idag på idrotten så hade vi yo-yo test, och det gick rätt så bra, och äckligt var det när sanna höll på att tappa andan och fick ingen luft, fick hålla runt henne och försöka få ut henne i friska luften men hon höll på att ramla ihop i min famn, och jag fick lyfta upp henne igen, och hjälpa henne ut. ta med en stol och hålla upp hennes armar,  och när hon försökte få luft så andades hon jätte högt.. läskigt!! nej nu ska jag börja jobba och hänga med på lektionen.  hörs sen!

har ingen aning om vad som händer ikväll efter gymmet. men det får vi se då.
nu ska jag börja jobba, hörs senare!
puss

updt: yeeey, fick sluta nu en hel timme före vad vi egentligen skulle slutar, alltså 13:25.  vad snäll andööööörs var idag så.  nu blir det gym för hela slanten. thjoo

tv&frukt

tittar just nu på håkans bar på kanal 5. ganska bra faktiskt! och äter honey pomelo. mumsigt!
andreas kommer hit senare och sover. han bara helt plötsligt frågade om han fick komma hit, och det är ej likt honom. hah  + så väntar jag att josefin ska höra av sig, för vi skulle gå ut på en promenad runt sätra. men hon är väll upptagen just nu, då hon är med min storebror ;; ojdå. hhah! nerå. 

men ska fortsätta titta på håkans bar nu, är reklam just nu. men börjar väl vilken sekund som helst.
gick väldigt bra på gymmet idag. och skönt var det att träna med, och vet ni vad, jag gjorde 300 situps. hua!

skriver kanske mer senare.
puss


t-shirts

igår så satt jag och tittade på caliroots.com och junkyard.se efter ett par snygga t-shirtar till sommarn. 
hitta en del snygga. jag gillar ju lite av baggystil och det skulle vara snyggt till ett par jeans shorts, eller ett par jeans.. så skulle sitta fint med några sånna till i sommar dårå.
lägger ut en del bilder på vissa som jag tyckte var snyggast.
puss

   

   

  

det här var en del av dem, och jag vet att visa är kill t-shirtar men det är såhär jag tycker att killar har mycket snyggare t-shirtar än tjejer. och man hittar bättre färger m.m och jag vill att dem ska vara färgstarka även fast alla dem här är svart vita, men det är själva trycket jag syftar på. så får se om det blir någon av desa till sommarn om jag inte hittar någon som verkligen klickar!


måndag.

sitter just nu i skolan och har svenska.. ska fortsätta på min uppsats om "utseende i arbetslivet" går rätt bra faktiskt.  men just nu vet jag ej vart jag ska börja,  har inte kommit igång än. så får se hur det går! vi slutar 12:50  och då åker jag, josefin och sofia och tränar/gymmar. blir väl ett par timmar de.


sommar klänningar

hittade några härliga sommar klänningar på nelly.  nått jag verkligen behöver till sommarn!

   

film mys

är fortfarande hemma hos andreas och blir kvar här över natten. mina små systrar där hemma är sjuk så mamma tyckte att jag lika gärna kunde vara kvar här tills imorgon. just nu så sitter jag nere i vardags rummed med philip och andreas och tittat på wallander men just nu är det reklam + nyheter.  men det börjar nog alldeles strax igen. för nyheterna tog nyss precis slut..
tittade på wipeout kl 20:00 och det  var en tant som skämde bort sig totalt. visade tuttarna och allt. helt sjukt hahah.
:)


Ben & Jerry

sitter här nu med en ben&jerry cherry garcia. så himla god alltså! och får mig bara att längta ännu mer till sommaren.  gud så jag vill ha sol och värme, stekiga briller och en ben&jerry nu! den här senaste veckan har varit så himla skön, bara en massa sol och jag har kunnat börja använda min skinnjacka igen! så har haft den nästan hela veckan! och massa + grader med, prima!

känns som om denna sommar kommer bli super, och längtar som fan till vi får lov!


dating in the dark

sitter just nu och kollar på reprisen av dating in the dark på kanal 5, som gick i veckan. och har alldeles nyss ätit frukost om man kan kalla det så? och spelat kort med andreas och erik.  jag gick upp till dom halv 3 idag och då hade dom vaknat och självklart börjat spela nhl. lie always. förstår inte hur det kan vara så kul. jag gillar de tinte alls. eller ibland kan det vara roligt. men liksom vara 16/17 år och spela som hästar, fattar inte det där riktigt.. hah tv-spel var något man spela mycket n'r man var lill-liten.  nej nu ska jag kolla klart på dating in the dark, och fy vad sjukt program det är. haha just nu är det pause men det är väl strax tillbaka. och då ska dom avslöja sig för dem andra.

skriver mer senare.


godmorgon!

vaknade alldeles nyss, och just nu sitter jag här nere i vardagsrummet själv. för andreas och erik sover fortfarande och pernilla och philip har åkt ut till andreas mormor och morfar. så nu väntar jag på att dom där slöfockarna där uppe ska vakna så vi kan äta frukost. hah jag somnade runt 5 inatt, men vakna lite titt som tätt då  andreas och erik spela nhl. fast dom la sig halv 6. och då blev jag pigg som attan, för jag låg emellan erik och andreas och sov första gången i bäddsoffan men på fel håll. så var tvungen att vrida mig när andreas skulle lägga sig brevid mig och sova, och då trodde jag typ att det var morgon för det var så jäkla ljust ute, att det kan ändras så fort på en halv timme? helt sjukt ju. haha.. det var egentligen menat att jag och andreas skulle följa med ut till hans mormor men blev ju ej så pga att vi somna så sent. så vet inte riktigt vad jag ska göra nu. kanske tänker åka till sofia ett tag och umgås med henne. men vi får se hur de blir!

föresten, inatt så titta vi på luftslottet som sprängdes, trodde aldrig att dom skulle gå med på det eftersom dom bara ska spela hela tiden, men det gjorde dem. för erik hade viljat sett den han med. så det var prima och kan säga att den var sjukt bra! älskar alla dom där filmerna.slut lisbeth salander


bra/dåligt

dagen har varit bra och dålig!  det negativa är att jag hasr bråkat med andreas. och fy och fan vad jag hatar det! finns inge värre fan.. låg och grät i en timme kändes det som i andreas klädkammare och somna sedan, låg och sov i 2 timmar där.. när jag vaknade så låg andreas ute i hans soffa och sov, och jag kunde inte låta bli att gå dit och lägga mig och krama om honom. jag vet jag ska itne göra det, för det borde vara han som kommit till mig ich sagt förlåt. iaf efter allt som hände mellan oss. men jag vill inte ta upp det här för det tillhör mitt privat liv.
men jag kan inte hålla tassarna borta ifrån honom, gud så jag älskar honom även fast han kan vara dum ibland. men han är verkligen mitt alllllllt! ♥
och ett stort tack till sofia, som alltid finns där för mig. med henne kan jag verkligen prata med allt om och den enda jag verkligen kan prata med allt om. och kan säga vad jag vill, hon lyssnar jämt. hon min bästavän!♥

det positiva var att jag och andreas blev vänner innan vi åkte och discobowla så vi kom dit som friends.
känndes faktiskt skönt att vi kunde bli vänner efter det som hände. och att vi alltid kan förlåta varandra, att vi finns där för varandra och tar hand om varandra. andreas vann på bowlingen, jag kom 2a med bara några poängs skillnad ifrån andreas. när vi kom hem så tittade vi på slutet av melodifestivalfinalen och jag åt mat, eftersom jag inte hade ätit mer än frukost på heladagen eftersom jag låg och sov då dom åt.  erik kom senare, så har vi suttit och spela kort och lite x-box spel.
så just nu sitter jag här helt själv nere i vardagsrummet och kikar på tv, men vet inte riktigt vad det är, nå kriminalare, nå serie av nått slag tror jag. och sjukt trött är jag med. men blir väl inge sova än på länge. eftersom dom där två sitter där uppe och spelar nhl. och erik ska sova här också och dom brukar ju vara specialare på att vara uppe hela nätter. nej nu orkar jag ej skriva mer och tänker säga godnatt till bloggen.
hörs imorgon söta små. puss

någon som tycker att Anna Bergendahl var värdig vinnare av melodifestivalnen?
jag tycker helt klart att Erik Saade skulle vinne, han hade skönast låt. och inget av alla bidrag var nå speciellt i år.


lördag!

sitter hemms hos andreas nu, lyssnar på musik och sådär :)
nu på dan vet jag inte vad som händer men ikväll så ska vi åka och bowla, jag, andreas, philip och andreas mor.
ska bli väldigt trevligt och roligt!  jag var och bowlade med andreas mamma igår med, höh fast det var då med hennes jobbar kompisar, och dom behövde en till spelare för att dom skulle få jämna lag och  jaf hade ingenting för mig så självklart följde jag med!

ikväll efter bowlingen så tror jag att jag ska hem och lägga mig och titta på luftslottet som sprängdes, har inte sett den än och pernilla köpte den förra veckan, så nu kan jag kolla hur mycket jag vill. jag verkligen älskar dom andra 2 filmerna så hoppas denna är lika bra. nån som vet? :)
puss


nån veckas gammal bild. inte tagen från idag!
och var osminkad på bilden..


freeedag hela veckan

började 08:30 idag,  och har haft rit- och kartläsning hela morgonen och ska ha det ända fram till lunch.. buhu
men jag har gjort klart alla uppgifter förutom en så ligger bra till faktiskt. :) efter lunch har vi ännu mera data, för då har vi datakunskap, så blir en till dag med bara en massa data.. men slutar 13:00 som sagt. så jäkla skönt att vi fick sluta tidigare idag, eftersom det är fredag. egentligen så skulle vi slutat 16:00 och fy i helvete att jag hade varit kvar till dess. när vi slutat så åker jag,josefin och sofia och tränar som jag sa igår. blir väl några timmar.
ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, så får se vad jag hittar på!

andreas kom till mig igår kväll föresten, trodde aldrig han skulle göra det.. jag satt vid 10- tiden och tänkte, jahapp han kommr inte.. så efter bara en liten stund så kom det ett sms om att jag skulle gå och öppna portdärren.  woho så glad jag blev, hihi. vi tittade på film och sådär när han kom. fast jag somnade i soffan (a) hah. ne nu ska jag sluta skriva och fortsätta jobba.  ha en bra dag allihop!
puss


you can't play on broken strings

kom hem för en stund sen, men har hunnit att äta och sådär nu innan jag satt mig här.
idag så åkte jag med josefin hem för hade verkligen ingen lust att åka hem.. vi gjorde inte så mycket, satt och snacka en heldel, tittade i gammla skolkataloger, spela kort och jag busade lite med hennes lillebror lukas. vid 7 så föjde hon med mig på vägen hem, blev en promenad. jag gick in lämna väskan och sådär och följde sedan medd henne till macken för att josefin skulle fylla på mobilen. och sedan gick vi hemmåt mig igen och hon fortsatte hem.  blev inget driver för min del idag.. får ta det antingen imorgon eller nästa vecka! :)

imorgon så slutar vi 13:00 så himla skönt, har varit så jäkla tött denna vecka eftersom man vände på dygnet på lovet. har haft jätte svårt att somna på kvällar och inte kunnat stigit upp i god tid, och bättre bir det inte av att man måste lägga ner en massa tid på att välja vad man ska ha på sig och såna saker heller. imorgon efter skolan så ska jag, josefin och sofia åka och träna. behövs!!

just nu så sitter jag bara och hoppas på att andreas kommer hit och sover, han sa att han kanske skulle komma. men det tror jag ej att han gör. ååh, saknar han såååå! även fast vi ses varje dag i skolan, men det blir inte riktigt samma sak.. vi pratar inte så mycket i skolan och undviker varandra lite grann.. eftersom vi inte ska trötta på varandra och sådär..  men men, jag hoppas han kommer hit iaf!

tror jag nog ska lägga mig och titta lite på tv nu snart, är så himla trött.. + så har jag suttit framför datorn hela dagen i skolan eftersom vi haft rit- och kartläsning. så det räcker för min del idag.


same shit but a different day

just nu sitter jag i skolan och har rit- och kartläsning. har gjort 7 uppgifter med hundra frågor känns det som.. blir helt hjärntvättad av dettta. fy! och det är inte skit kul heller. men får skriva på dator som sakt iaf. mycket bra!haha, så när man tröttnar så är det bara att göra något annat, surfa runt och så. nu tänker jag dock inte fortsätta med nå mer frågor och uppgifter, har rast nu i 20 min och när putte är tillbaka så ska vi börja rita upp ritningar och sådär. får se hur det går :)

efter skolan så ska jag gå till driver, boka kurs för att få övningsköra. skulle egentligen varit på en kurs i oktober förra året, men så blev det inte, och jag har dragit ut på tiden så här länge så nu måste jag bara gå dit och fixa en tid!  senare under dagen så kanske jag skulle hitta på något med mina storesystrar, johanna och madeleine.
men får se om det blir att ta en fika eller glutta i några affärer.
puss


blev inget lång bad

men en dusch på 35 min ist :) känns så skönt att bara stå där med. när jag precis skulle ta mig tid att gå och duscha så kom jag på att det var andra avenyn idag! och det kan man ju inte missa. nejnjej! kung serie det där. så låg och tittade på det till 22:00 och gick sedan där efter och duscha.  och nu sitter jag här med en turban på huvudet eller hur man brukar kalla det och i handduk.
funderar på att gå och lägga mig i sängen nu och kika om det finns något att se på tv:n
annar så somnar jag nog väldigt fort.
puss och godnatt kära läsare!

föresten..

någon som vill köpa min htc - touch diamond?
funkar kanon. bara lite utnöt på bakskalet/luckan men inte alls så mycket..


Teknisk information:
2,8-tums LCD-skärm
3G upp till 7,2Mbit/s
Triband GSM/GPRS/EDGE
Bluetooth 2.9 with EDR
Wi-Fi 802.11 b/g
Mini-usb-jack för laddning och överföring av data
2 kameror varav en ha 3.2 Mpixel med autofokus
FM-radio
A-GPS
Väger 110gram
ROM: 256 RAM:192MB
Minne: 4GB
Operativsystem: Windows Mobile 6.1 pro

kartong, hörlurar samt laddare  och en extra pek pinne ingår.

ni kan maila mig eller svara på detta inlägg om ni vill veta priser och mer information.
[email protected]


obs. lånad bild!

it's so cold here without you

just nu sitter jag här och lysssnar på en massa godingar! musik alltså.. vad vore livet utan musik? MUSIK ÄR MITT LIV! gud så jag älskar musik ♥ hahah..

men iaf.  har precis ätit en god middag med mami och rickard, blev potatisgratäng m.m och samtidigt tittade vi på halv åtta hos mig. och gud vad äcklad jag blev när den där italienska killen drog upp och fladdra med en  bläckfisk. huua! såg så slemigt och kletigt ut.

efter skolan så tog jag och josefin bussen hem till andreas och hämta mina saker. och sedan åkte vi hem till mig och fika lite, åt kladdkaka m. grädde..  sedan fixa vi våra naglar, eller fixa och fixa, vi målade dem bara. men tror jag ska göra något med mina senare. och så snacka vi en hel del. josefin gick hem runt 7, så då blev jag alone.. men i helgen så har jag och tjejerna bestämmt att vi kanske ska ha en chillkväll, med ansiktsmask, massage och en massa mys!   

om ett tag så har jag bestämmt mig för att gå och ta en dusch eller ett långt bad? tar jag ett långt bad så somnar jag säkert i badkaret, like always hihi.  blir för pömsig av allt varmvatten! och att somna i badkaret är ju inte alltid det bästa precis. men får se vilket av alternativen jag väljer.. men skulle faktiskt sitta fint med ett långt bad, med tända ljus, och lyssna på  en massa godingar!

skriver kanske mer senare, beror på om jag inte är för  trött efter jag badat.. :)
puss


rit- och kartläsning

ja som ni vet så går jag ju byggprogramet på polhemskolan, och just idag så har vi rit - och kartläsning, ska börja med det nu rättare sakt eller har gått igenom en del.. slutar 15:00 så har inte så långt kvar, och ska fortfarande som sakt hem till andreas när vi slutat och hämta mina grejer. och sedan home to me, och jag har ingen aning om var jag ska göra idag. julia kommer ju som sakt kanske, men ska nog gå ut på en prommenad med josefin senare ikväll runt sätra.  :)


hitta en jätte gammal bild sedan jag gick i 8an
på skol-datan.  buhuu när jag var blackhead. funderar om jag ska färga
det mörkt igen eller ännu ljusare vad jag hae nu..
vad tycker ni?! :)


ååh

jag har inte skrivit sen i lördags och känner mig verkligen usel!
just nu så sitter jag i skolan och har svenska, skriver en uppsatts om "uteénde i arbetslivet", har haft en låång lektion på 1 och en halv timme.. men slutar bara om ett par minuter som tur är. sedan har jag rast i 20 min, efter den så har jag engelska och vi håller på och arbetar om facebook.. så det är ganska så lugnt, för att snacka om facebook är ju ingen konst?! hahah. slutar nångång vid 3 idag, så då ska jag hem till andreas och hämta mina grejer eftersom jag soc där inatt och jag orkade verkigen inte släpa runt på det i skolan. och efter det så åker jag hem, julia kanske skulle titta förbi en sväng idag, miss her! :)
puuss


tjalalal

imorse så kom min eveline in och väkte mig 09:30,  för så smart som jag var så lovade jag henne igår att följa med henne på hennes dans idag så var bara att gå upp och klä på sig. dansen började 10:00 så jag fick verkligen skynda mig, dom var redan påklädd och allt så a. sprang ut till bilen och såklart så var det is, så skrapa fort som fan och åkte. efter evelines dans så gick vi på stan ett tag, jag hitta en grej  till andreas som han ska få när han fyller, haha ute i god tid oja! han fyller ju liksom 15 maj. hhah men det blir såklart fler presenter!
vi käka på donken och sådär med, min frukost. inte bra inte bra.  och sedan tog vi en tur hem till syster madeleine också så gick jag ut med agnes, (systers hund) en sväng. och sedan åkte vi hem så nu sitter jag här efter att ha busat med andreas en stund, hih han gick nyss till läkerol och skulle kolla på ankarcupen, 94, eller vad  det var med thomas iaf.. :)  när matchen är slut så åker vi till ikea och tittar om det är öppet vill säga. och sedan åker vi ut till oslättfors och sover hos thomas. har inte sovit där sen andreas och hans mamma flyttade till strömsbro, och har knappt varit där heller.. så ses imorgon på bloggen eller så för tror jag inte bloggar något hos thomas, för vi ska fixa inne på andreas rum där och få iordning det även fast vi inte sover där eller är där något,
men i sommar så kommer vi nog vara här ute! haft mycket sköna sommardagar där ute!

hann inte blogga något igår, eller snarare ingen lust till att sitta vid datorn! igår så klev jag och andreas ur sängen vid 3?! aja, det är ju lov! hah, vid 4 gick vi med min lillasyster till hennes innebandyträning. höll på i en timme så kom hem efter 5, och då var robin och rebecka här så satt och prata lite och så med med dom ett tag. sedan åkte dom med mamma ner på stan för mamam skulle köpa mat till oss, blev chinamat, mums.  själv tog jag friterad kyckling och andreas biff med bambuskott(?) hah, och gott var det! robin och rebecka följde tydligen med mamma och rickard tillbaka och hade köpt mat dom med så vi satt i köket alla tillsammans och åt. robin hade bett om nå starka grejer, så hade han fått 3 st små chiligrejer, och rickard åt en hel, robin en halv simon en snutt och andreas en tredjedel och tror ni det brann i munnen på dom då eller? hahaha. fy vad roligt det var, robin höll nästan på att hosta upp blod, och näsorna bara rann på dom! ;)


jag försöker se upp till himmelen nu

när allting var som svårast för dig så sa du adjö och lämna oss kvar.
mina tårar faller för min saknad är så stark,
så mycket tid du hade men nu är det över.
ännu hör jag din röst och jag kommer ihåg ditt leénde..
♥♥♥


BRYNÄÄÄÄÄÄÄÄÄS

kom hem från hockeyn för en halv timme sedan, matchen slutade 5-2 till brynäs. NICE! 
första perioden sög verkligen, men det blev mycket bättre till andra och tredje då nålen börja komma och publiken vakna till.. idag måste läkerol arenan haft minst folk på hela säsongen. inte var det många iallafall och kommer därimot inte ihåg hur många dom sa att det var heller..  haha

just nu sitter jag här bara och lyssnar på musik, och gör ingenting.. ska nog strax lira en nhl match mot mig själv,  för att jag någongång ska kunna slå andreas och alla, hahah. fast ninja skulle de nog inte vara nå problem med. nejdå. haha! nu är jag ond! andreas är just nu i borlänge och har match, han kommer hem runt 12 tiden sa han, så då kommer han hit och sover, eller så sa han iaf. men man vet ju aldrig med honom! :)
kanske kommer ett nattinlägg senare!
puss

hockey

ska strax vandra upp till läkeroarena och kolla på hockey brynäs - rögle med syster madeleine och systerson alfons. ska möta upp min andra syster johanna där, och hennes kille per.
kommer hem till 21:30 ungefär. skriver då hur matchen var och hur den sluta!
HEEEEEEEEEJA BRYNÄS!! ♥



krullkrullkrull

har precis duschat. har ingen aning om vad jag ska göra idag. kanske ska åka och träna med sofia senare men får se hur det blir. ska smsa henne strax, vi bestämde att vi skulle träna idag i söndags.  :)

kommer 3 snabba bilder på mig nu.  och mitt fluffiga hår
fyfan hur de sere ut efter man har duschat allltså.  jag skulle nog kunna göra allt för att byta med någon annan,
VILL HA PLATTTT!






bjuder på den sista. hhaahah

dagens låtar







4/2-2010

hejhej, kom precis hem för ett tag sen.. var i valbo med madeleine och alfons.  var till ikea för att hoppas på att det hade öppnat men nej, idag så har ikea varit stängt för tredje dagen i rad. för idag skulle det vara barnfotografering där, och vi skulle knäppa på alfons men så blev det inte.. tråkigt nog.  istället så åkte vi till något fik i valbo och fikade. sen var vi in på någon affär, vet inte vad den hete, heh men köpte nå smyckes grejer och sådär iallafall.   och sedan åkte vi hem till andreas och hämtade hans hockeyklubba han skulle lämna in på reklamation idag trorjag. han låg iaf kvar här hemma och sov när vi var till ikea jag och madeleine. men nu så har han tagit bussen ner till stan för att möta upp hans pappa så dom ska lämna in klubban och hämta ut 2 nya tror jag att han sa :)


love it



gillar låten skarpt jäkla mycket!
vet deb är gammal.  men vafan gör de?!
loooove it! ♥
erik och andreas som fått mig att lyssna på honom,
och jag kan bara säga att han har hur sköna låtar som helst!

if you could understand?

godmorgon eller god eftermiddag, eller vad säger man?! ;)
gick upp runt halv 1-1 låg kvar i sängen ett tag och busa med philip och andreas, haha.  åt frukost vid 2 och sedan gick jag och andreas och duscha. stod nog i duschen 40 min? så jäkla skönt!   andreas åkte nyss ner på stan och möte upp erik och vivi, han skulle knäppa kort och sådär eftersom man måste ändra mopedkörkortet. så han åkte ner och gjorde det, så nu sitter jag helt själv hemma hos honom, för philip åkte hem till thomas idag (hans pappa).  så skrev nyss ett sms till mami och frågade om hon kunde komma och hämta mig, men dom skulle precis äta och sedan få besök så får väl vänta till senare då så hon kan hämta mig.. 
får se vart dagen tar vägen, liksom hela dagen har ju nästan gått åt redan?  ochdet här lovet har bara blivit bort blåst som med vinden,  det är redan onsdag? imorse så trodde jag det var tisdag med philip fick rätta mig och sa att det var onsdag. sjukt hahh.  glömt bort vad det är för dag redan.. 

kommer en snabb bild på mig med. höhö
helt osminkad och världens fluff på håret. efter som det är jätte lockigt efter jag duschat..


I got 99 problems and they all bitches

var ner på stan för nån timme sedan med pernilla och philip, köpte nå softairgun (?) kulor till philledill.
så käka vi på subway också. blev en macka med kyckling  bröst för mig, och den satt som ett smäck!
gud så gott det var.  men kom hem för en stund sen så då ringde jag andreas för han ville att jag skulle ringa då, för jag skulle packa en väska åt honom till träningen, som pernilla då åkte och lämna på nynäs samtidigt som hon åkte och handla.  när hon var borta så kom andreas mormor och morfar hit, och gud då jag tycker om dom!  om jag skulle få önska nånting så skulle jag önska att min mormor var som hans! ohyes!  just nu så är jag hemma ensam med philip för andreas mormor och morfar och pernilla åkte och lämna in pernillas bil på lagning så dom var tvugna att skjutsa.  så jag sitter här och dricker te med smak av blackcurrant, och lyssnar på musik och tittar på simpsons samtidigt, finns inte så mycket annat att se en vardag. men funderar på om jag ska lägga mig ner och titta på avatar, för den är ju så jäkla bra, wohoho! 

får se vad jag hittar på iaf.  ska umgås med andreas ikväll när han kommer hem ifrån sin träning förhoppningsvis iallafall! myspys.


haha, mina risiga naglar jag målat själv i söndags..

en trött och osminkad emelie


2 mars 2010

vet att jag inte bloggat sen i förra veckan, men har inte haft tid eller ork till att skriva..  men nu ska jag iaf berätta vad jag har gjort idag/inatt  och lite grann om vad som hände i helgen..

var hemma hos syster igår och kollade på film och åt gott,  vi tittade på funny people, och den verkligen sög!
trodde den skulle vara bättre eftersom adam sandler är med, men den var verkligen kass! niklas skjutsade mig till andreas vid halv 12 igår kväll. och då var erik här med,  vi spelade lite kort och sådär när jag kom, och så var philip med också. och jag vann såklart! (y) kung jag vettni.   nerå men inatt så har vi vara slappat typ, spelat nhl, fifa och sådär.  men jag låg med addes ipod och lyssna på musik och spela nå spel på den. jag somna runt 5, och dom andra vet jag inte när, bara att philip gick och la sig före mig.  
imorse så vaknade vi runt 12, andreas och erik tog 12:58 bussen mot stan. vet inte riktigt var dom skulle göra
nåntint om att eriks mamma skulle lämna något och nått om eriks moped körkort..  
så nu sitter jag här med philip och vi gör ingenting ska jag säga er..  får se vad som händer idag? :)


FREDAG:  ifredags så blev det ju lov, så har ju nu sportlov i en vecka och hur skönt är inte`det?  efter skolan så gick jag en stund med sofia på stan.  jag köpte en ny bh, och en blazer (?) (kavaj) från bikbok. och de n gillar jag skarpt!   vid 7 så  kom jag hem till andreas, och då så käkade jag tacos med hans familj + madeleine (andreas kusin).  vid 8-9 tiden så kom det en del folk som skulle vara här på kvällen/natten och bara softa. nej men haha använder inte såna ord jag inte, men vi var 8st iaf,  emil godin, erik, vivi, ninja, åsberg, jag & andreas och madde. vi spelade kort, nhl, och en massa annat.  hade en grymt bra kväll med dom!

LÖRDAG:  på lördags morgon så väckte madde mig vid halv 10? eller jag var lite vaken, hon ville att jag skulle följa med henne till bussen en bit, för hon hade glömt bort vart man gick. haha så fööjde med henne och sen gick jag hem och la mig brevid andreas och sov igen, och sedan så vaknade vi runt 2 tror jag.
vivi och emil hade då gått hem, men erik var kvar.. men han tog 3 bussen hem, sen så har jag ingen aning om vad jag och andreas gjorde på kvällen..

SÖNDAG: i söndags så vaknade jag brevid min älskling runt 11-12,  gjorde inte så mycket där på förmiddagen, andreas hade samling 14:30 på nynäs, för han hade match 16:40, så den åkte jag ner och såg på med sofia.
men tg förlorade med en  tung förlust. 2-8 tror jag det blev till borlänge..   intebra intebra.
matchen var slut runt 7, så då hämtade min syster mig och sofia så åte vi hem till mig, fixa naglarna och sådär.
och tittade sedan på hockeyn på kvällen, usa - canada.  och canadaa vann som visa kanske vet.. jag som hoppades på usa! sofia åkte hem runt 10 tiden. vid 1 så hämtade jag och syster andreas på brynäs hos vivi, han hade varit där och kollat på hockeyn med erik.  och den jävlen hade tänkt gått hem till mig då, eftersom sista bussen gick 23:20, men vi hämtade honom som tur var.. 

+ det suger att bussnarna bara går till 11 på lovet. att sista bussen ifrån stan går 23:20..
det suuuuuuuuuuuuuger. man kan typ inte ta sig nån vart ju. its sucks. jag vet jag är tjatigt.
puss!


bjuder på denna biild

RSS 2.0